1. ro
  2. en

Rețea de parteneri

Mesaje de la Echipa Bite

Întodeauna am fost fascinați de abilitatea de a face oamenii fericiți și satisfăcuți prin gătit

Iosif și Echipa Bite

Dorim să nu ne oprim niciodată din a afecta în SENS POZITIV o mulțime de oameni și viețile lor cotidiene. Mărturie stau cei peste 10 ani de activitate în toată țara  și cei peste 3 milioane de clienți mulțumiți

Dan, Dinuța și Roxana

Cooperarea cu producători locali și alegerea atentă a partenerilor ne ajută să oferim  gust și siguranță produselor noastre. Asigurându-ne că normele se respectă și materiile prime sunt constante, putem oferi prospețimea necesară produselor

Cornel (Șef materii prime) 

Ce ne face unici?

Grija acordată utilizării celor mai bune ingrediente și condimente oferă produselor Bite gustul și aroma unică. Sandwich-urile cât și restul produselor sunt prelucrate artizanal (hand-made) de către echipa Bite și asta ne permite să acordăm o atenție mai mare micilor detalii. 

Fiecare sandwich spune povestea locului din care a fost inspirat. Nu încercăm să îți oferim doar o masă, ci o întreagă experiență. Pentru a aduce gustul Ardealului în produsele noastre am decis să ne facem propriile condimente în special paprika care este nelipsită din preparatele ardelenești.  Pentru cei care tânjesc după savoarea Italiei, am conceput sandwich-urile cu pâine Focaccia, folosim rețeta autentică cu ulei de măsline și cu timp lung de fermentare.  Avem ceva și pentru cei care speră să trăiască visul american, pastrama noastră de vită coaptă lent timp de 8h conține gustul New York-ului.

Ingredientele noastre provin de la fermele din România.

Poveste sandwich-urilor și mâncărurilor bite

Bite Sandwiches (SC PLEURO IND SRL) 

Am început activitatea în anul 1997, cu sediul în Tîrgu Mureș.Începând cu anul 2008, la SC PLEURO IND SRL, pe lângă activitatea de distribuție desfășuartă până atunci am lansat activitatea de producție de sandwich-uri și ready meal-uri printr-un program investițional de aproximativ 1,5 milioane euro, constând în achiziții de spații de producție și echiparea lor la standarde internaționale. Devenind producători de sandwich  prin lansarea sandwichurilor si gamei de produs Bite, ne-am conformat tendințelor din această industrie și am pornit la drum cu un obiectiv clar: acela de a oferi clienților sandwichuri gustoase, sănătoase, ușor de consumat și mereu în pas cu evoluțiile culinare. Inovația a fost permanent prezentă în produsele pe care le-am dezvoltat.

Una dintre contribuțiile în acest sens este Pâinea Bună. Rezultat al cercetărilor pe care le-am derulat pe timp de 2 ani pentru a putea oferi în sandwichurile noastre o pâine sănătoasă, fără E-uri, conservanți și grăsimi, Pâinea bună face acum deliciul baghetelor și triunghiurilor Bite.

Bite cu Atitudine. Bite Sandwiches Romania. SC Pleuro Ind SRL Producator de sandwichuri din Romania